Technisch (diagnose)specialist
 

 

Brandt er een lampje op uw dashboard?
Kom dan langs bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen. Maar daarmee bent u er nog niet. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt. 

Onze technische kennis gaat ver.
Het kan voorkomen dat een storing wordt veroorzaakt door een afwijking in de software van uw auto. Om deze storing te verhelpen bent u meestal aangewezen op de merkdealer. Bij ons hoeft u niet naar de merkdealer. Voor auto's van alle grote merken hebben wij de benodigde apparatuur in huis om de afwijking in de software van uw auto te herstellen en/of updaten.

Er brandt een lampje, wat nu?
Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.