Schadeherstel 

 

 

Eigen schuld of juist een situatie waar u helemaal niets aan doen kon: we weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Heeft u schade aan uw auto, dan is het fijn dat zoiets zo snel als kan opgelost wordt.

Schadeherstel en afwikkeling
Bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen repareren we niet alleen de schade, we zorgen voor een algehele afwikkeling van de schade. We doen ons best om u zo weinig mogelijk ongemak te geven. Waardoor u de auto maar heel kort hoeft te missen. Wilt u tijdelijk ook een leenauto of heeft u hulp nodig bij de verdere afwikkeling met de verzekering? Wij doen er alles aan om u op elk vlak te ondersteunen.

Vaak zal uw verzekeringsmaatschappij u verplichten om naar een door hen aangewezen schadeherstelbedrijf te gaan (zgn. schadesturing). Deze bedrijven werken dan voor een gereduceerd tarief voor de verzekeringsmaatschappij. Belangrijk is echter dat u weet dat u vrijwel altijd ZELF mag bepalen waar u uw auto wilt laten repareren. 
Doordat wij gebruik maken van het DAT-taxatiesysteem, mogen wij nagenoeg voor elke verzekeringsmaatschappij de schade taxeren en expertise laten uitvoeren. 

Meer weten? Neem contact op met ons voor verder advies. 

Mocht u onverhoopt een schade oplopen die niet vergoed wordt, en die u zelf moet bekostigen kunnen wij ook een gereduceerd tarief aanbieden. 

Professionele spuiterij
Wij beschikken over een professionele spuitcabine, een eigen kleurmakerij en een richtbank om zo elke schade te kunnen repareren.
Met onze digitale kleurmeter (Prisma Scanner) kunnen we precies de kleur meten op uw auto waardoor we in staat zijn om de juiste lak te maken die veel nauwkeuriger is dan alleen de kleurcode op uw auto. Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid om spotrepair-reparaties uit te voeren.

Kortom, alles wat in onze spuitcabine past, kunnen wij voor u spuiten!

Ook gebruikmaken van de schadeherstelmogelijkheden van Jonkheer & Bakker by Bleekemolen? Neem dan contact op of maak online een afspraak.

 

Gregorz – Schade specialist & werkplaats chef   
Kamil – Detailing & plaatwerker